Picture of Наталля Ільініч
Запыт пра матэрыялы справаздачаў
by Наталля Ільініч - Wednesday, 23 January 2013, 04:51 PM

Шаноўныя калегі!

Звяртаюся да вас з просьбай. На аснове вашых справаздачаў па  другому модулю я падрыхтавала падборкі па прадметах “Прыклады наштобузу і мэтаў мовай вучняў” для сайта aacenka.by. Думаю, гэта выдатны навучальны матэрыял для ўсіх калег, хто хоча вывучаць і працаваць па методыцы АА ў Беларусі. На дыстанс заходзіць абмежаваная колькасць людзей, а на сайце распрацоўкі будуць даступныя ўсім ахвотным.

Ці дазваляеце вы размясціць гэтыя падборкі на сайце?

Выкажыцеся, калі ласка тут, на форуме, што вы пра гэта думаеце?

Калі нехта з калегаў не жадае, каб яго распрацоўкі былі размешчаныя на сайце, няхай напіша тут ці дашле мне сваё меркаванне на адрас:  aacenka@gmail.com

З павагай Наталля Ільініч.

Picture of Наталля Бартошык
Re: Запыт пра матэрыялы справаздачаў
by Наталля Бартошык - Thursday, 24 January 2013, 07:24 PM

Наталля, я таксама зрабіла падборку для сябе пад назвай "ідэі" па 1-3 модулях.
Татьяна
by Таццяна Глушакова - Friday, 25 January 2013, 04:40 PM

Наташа, очень хорошая затея. Все отчёты перечитать проблематично, а подборки - это наглядный пример реализации элементов АА, конспект лучших идей. Уверена, что материал будет полезен не только читателям, но и студентам ДО (в моём лице однозначно).
Спасибо.
Picture of Надзея Грыгор'ева
by Надзея Грыгор'ева - Tuesday, 29 January 2013, 09:53 PM

Я падтрымліваю гэтую ідэю і вельмі рада, што ёсць калегі, якія збіраюць усе нашы ідэі ў адну скарбонку.
Picture of Диана Леонова
by Диана Леонова - Wednesday, 30 January 2013, 11:21 PM

Прывітанне ўсім калегам АА!
Я таксама падтрымліваю ідэю стварэння банка нашых агульных напрацовак. Перш за ўсё буду сама карыстацца матэрыялам калег. А калі хто захоча паспрабаваць элементы методыкі АА, то калі ласка,няхай чытаюць і прымяняюць. Асабіста мне прыемна, калі мая праца камусьці прыносіць карысць.
А Вам, паважаная Наталля, дзякую за такую ідэю. Упэўнена, што большасць з нас згодна з Вамі,хоць адказаў на просьбу прыйшло малавата.
Picture of Святлана Локіс
by Святлана Локіс - Thursday, 31 January 2013, 02:52 PM

Наталья, отличная идея! И я уже начала создавать для себя "скарбонку" профессиональных находок ДО. Действительно,  количество участников ДО ограничено, а желающих "прощупать" АА намного больше! Всех отсылаю на адрес АА, а ведь на нашем ДО много полезной информации, которую обязательно надо сделать доступной для всех интересующихся АА.  
Picture of Наталля Бартошык
by Наталля Бартошык - Sunday, 3 February 2013, 04:53 PM

Наталля, дзякуй за артыкул на сайце АА "Прыклады наштобузу і мэтаў мовай вучняў па гісторыі". За тое, што знайшлі добрае ў нашых працах.Шырокая ўсмешка Наталля.