tamara
Фотаздымкі з сустрэчы 16 сакавіка
by Кіраўнік курса Тамара М. - Saturday, 16 March 2013, 10:41 PM

joasia_hannausieДзякуй ўсім, хто даехаў. І тым, якія былі ў думках з намі, таксама дзякуй.

icebreak1

misha_luda

hist

matem
02

miz

problems

seminar

historyja

Татьяна
Re: Фотаздымкі з сустрэчы 16 сакавіка
by Таццяна Глушакова - Sunday, 17 March 2013, 07:47 PM

Замечательный фоторепортаж! Все такие милые, умные, заинтересованные. И все молодые)) Да... Молодым никакой Хавьер не страшен.
Узнала на фото Тамару Петровну, Николая Ивановича, Наталью Ильинич. А рядом с Людмилой это Михаил? Ещё Юрася рассмотрела. И, конечно, свою коллегу Аню Ковалёву. На последнем фото не кусочек ли профиля Светланы Локис, которая всех ободряет и поддерживает? И не мой ли ментор Светлана в окружении мужчин? )
Спасибо!!! Спасибо, коллеги, за то, что Вы такие есть.
Татьяна
Picture of Юлія Паўлава
by Юлія Паўлава - Sunday, 17 March 2013, 07:34 PM

Дзякуй за шыкоўную сустрэчу! Прыемна было сустрэцца і абмяняцца вопытам. Вельмі карысны дыстанцыйны курс, а разам з сустрэчамі і майстар класамі ўвогуле - цудоўна!!! Хочацца працаваць і працаваць!!! Фотаздымкі - супер: лепшыя настаўнікі Беларусі і Польшчы разам!!!Усмешка
Picture of Наталля Бартошык
by Наталля Бартошык - Sunday, 17 March 2013, 10:16 PM

Жалко, что не смогла приехать. Надеюсь на подобный мастер-класс в более благоприятное для встречи время. Всем успехов! Спасибо Тамаре Петровне и Наталье Валентиновне за фоторепортаж. Усмешка

Picture of Святлана Локіс
by Святлана Локіс - Monday, 18 March 2013, 06:43 PM

Да, встреча была просто замечательная! Шырокая ўсмешка
Огромное спасибо Тамаре и Наталье (и "бойцам невидимого фронта" -помощницам и помощникам!!!) за хорошую организацию этого мероприятия. Мы получили не только удивительную возможность участия в мастер-классах, за что отдельное спасибо нашим польским коллегам, но и приятную обстановку для общения. 
Хотелось бы поблагодарить и всех без исключения менторов за то, что для каждого из нас они всегда находят слова одобрения и поддержки.Усмешка з падморгваннем
Picture of Светлана Аксючиц
by Светлана Аксючиц - Monday, 18 March 2013, 07:07 PM

Здравствуйте, дорогие мои!!!! Да, встреча была сууууууууупер ))))) А все потому, что мы сами супер... Спасибо всем-всем-всем за возможность развиваться и двигаться дальше, за теплое общение и радасть от встречи.
Да, Татьяна, рядом со мной самые умные мужчины-педагоги Беларуси и просто замечательные люди... ))))
Татьяна
by Таццяна Глушакова - Monday, 18 March 2013, 08:45 PM

Светлана, верю!)
Ещё я узнала со второй попытки Елену Радевич в элегантном платье, и, если не ошибаюсь, то худенькая, в чёрном костюме - Юля Павлова. Если ошиблась - простите великодушно!Застенчивый
Picture of Святлана Локіс
by Святлана Локіс - Monday, 18 March 2013, 07:10 PM

Вы угадали,Татьяна! "Кусочек профиля" действительно принадлежит мне!Шырокая ўсмешкаЯзычок Спасибо, всегда приятно услышать добрые слова!!!!!!
Picture of Аляксандра Брыкава
by Аляксандра Брыкава - Monday, 18 March 2013, 08:20 PM

Спасибо за встречу! Была прекрасная атмосфера для размышлений и творчества. Я на фото просто супер-серьезная!!)))
Picture of Таццяна Барткевич
by Таццяна Барткевич - Monday, 18 March 2013, 09:34 PM

... Добра вам... А нас завідкі бяруць...
Picture of Эла Якубоўская
by Эла Якубоўская - Monday, 18 March 2013, 10:21 PM

Да, Таццяна, мяне б таксама заiвдкi б бралi..., але мне пашанцавала!!! Я даехала! Сустрэча супер! Асаблiва карысным для мяне быу майстр-клас панi Ханны. Вельмi высокi узровень падрыхтоукi cустрэчы. А пабачыць усiх было асаблiва прыемна. Абавязкова накшталт такога трэба прыдумаць напрыканцы курса.
tamara
by Кіраўнік курса Тамара М. - Monday, 18 March 2013, 11:07 PM

Асабіста мне найбольш шкада, што глыбачане не давезлі напечаныя для ўсіх нас пірагі.Усмешка
Picture of Надзея Грыгор'ева
by Надзея Грыгор'ева - Tuesday, 19 March 2013, 06:55 PM

Цудоўная сустрэча з цудоўнымі, адданымі сваёй справе настаўнікамі. Усё было так проста і шчыра, бо сустрэліся аднадумцы! А Вясну нішто не стрымае:у маім кветніку ўжо расцвілі падснежнікі!
Picture of Юрась Каласоўскі
by Юрась Каласоўскі - Tuesday, 19 March 2013, 10:31 PM

Сустрэчы атрымлася вельмі цёплай))) Вельмі прыемна было пабачыць старых знаёмых і проста аднадумцаў. Спадзяюся, гэта далёка не апошняе наша спатканне! Дзякуй вялікі арганізатарам!